Visie & werkwijze

Waar staat Defenz Advocaten voor?

Wij zijn Defenz Advocaten en staan voor maximale inspanning voor uw resultaat. Defenz staat voor de verdediging van Uw belang! De klant staat centraal en daarvoor zullen we u voorzien van een eerlijk advies. Integriteit voor onze klanten is een essentiële en belangrijke kernwaarde. Dit herkent u aan de wijze waarop wij met u en uw zaak omgaan. U krijgt van ons een advies wat oprecht en betrouwbaar is. Procederen is namelijk niet altijd de oplossing, maar als dat nodig is adviseren we dat als advocaat zeker. In ons advies brengen we u daarom op de hoogte van uw persoonlijke situatie en kansen. Door onze grote diversiteit aan kennis en ervaring adviseren wij u op nagenoeg alle specialismen.

Afspraken mogelijk in Drachten en Leeuwarden (of bij u op kantoor!)

Defenz Advocaten heeft voor bijna alle zaken een gespecialiseerde advocaat. Of u nu voor een echtscheiding, alimentatie- of omgangszaak bij ons komt, advies wilt hebben over ontslag, een burenzaak, algemene voorwaarden of erfrecht, u kunt bij ons terecht op ons kantoor  in Drachten. In een aantal gevallen behoort een afspraak op een locatie in Leeuwarden of bij u op kantoor elders in Friesland ook tot de mogelijkheden. Onze advocaat neemt in dat geval gewoon het digitale dossier met zich mee en bespreekt dit met u en zorgt voor een passende oplossing.

 

Diverse specialisatieverenigingen

Onze advocaten zijn aangesloten bij diverse specialisatieverenigingen, de Vereniging voor Insolventierecht Advocaten (INSOLAD), de Vereniging voor Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), de vereniging van Nederlandse collaborative divorce profesionals (VVCP), de Vereniging voor Nederlandse Jeugdrecht Advocaten (VNJA), de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging voor Sociaal Zekerheidsrecht Advocaten (SSZ-Advocaten) en de Vereniging voor Erfrecht Advocaten (VEAN).

Vereniging voor bouwrecht advocaten oplevering onderaanneming meerwerk minderwerk eindafrekening

logo-front vvcplogo insolad.pngVNJA_LOGO_TEST_WEB-h220logo vfas

ontslag op staande voet ondernemingsraad demotie ziekte zwangerschap collectief ontslag

logo VVARA logo_vean

 

Hoe werken wij?

Om uw vraagstuk optimaal te behandelen is het essentieel dat we zo efficiënt mogelijk werken.  We maken op ons kantoor in Drachten  gebruik van digitale dicteersystemen en digitale dossiers. Maar eigenlijk werken we tijd en plaats onafhankelijk. En om ons goed te kunnen verplaatsen in uw zaak, komen we daarom zonodig ook bij u op kantoor of thuis. En daarbij hebben we gewoon toegang tot ons digitale kantoor. Lees hier een verslag over onze ervaringen met het digitaal kantoor. Wij nemen de uitgangspunten van maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus.

 

Hoe adviseren we u?

Al in de eerste bespreking zullen we aangeven waar uw kansen en risico’s liggen. Voor complexe zaken nemen we de tijd en volgt onderzoek om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. U ontvangt een interne analyse met een inschatting. Vervolgens stemmen we met u het stappenplan af. In het eerste gesprek informeren we u over kosten en mogelijkheden met betrekking tot uw rechtsbijstandverzekering. In de volgende link krijgt u een indicatie van de (uur)tarieven en kosten waarmee u te maken kunt krijgen. Indien er externe brieven of processtukken voor u worden opgesteld, worden deze zoveel mogelijk vooraf digitaal in concept aan u ter goedkeuring toegezonden. Originele stukken die u ons toestuurt worden gedigitaliseerd en worden daarna zo snel mogelijk aan u geretourneerd.

 

 

Wat wij van u verwachten

Wat wij van u verwachten leest u hier. Mocht u toch een klacht hebben dan wijzen wij u op onze geschillenregeling. Al onze opdrachten worden verricht onder toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden. Na afloop van de zaak wordt uw dossier 5 jaar digitaal bewaard.

Belangrijke links

Belangrijke links waar u uw voordeel mee kunt doen vindt u hier.

 

Nederlandse orde van Advocaten

De advocaten van Defenz Advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Conform de voorschriften van de NOvA hebben wij voor betalingen ten behoeve van cliënten een Stichting gecreëerd voor ontvangst van derdengelden. Betalingen ten behoeve van  onze cliënten kunnen verricht worden op rekening NL 75 ABNA 0423258419 ten name van de Stichting Beheer Derdengelden Defenz Advocaten te Drachten onder vermelding van het dossiernummer. Meer over de toepasselijke regelgeving leest u hier.

De Nederlandse Orde van Advocaten is gevestigd te 2596 XM Den Haag aan de Neuhuyskade 94. Voor meer informatie over de orde, zie www.advocatenorde.nl

Defenz Rechtsanwälte

Die Allround-Anwaltskanzlei Defenz Advocaten in Friesland (Drachten) Niederlande ist landesweit prozessbevollmächtigt. Unsere Rechtsanwälte sind auf diverse juristische Gebiete spezialisiert und verfügen über eine langjährige Erfahrung. Die Kanzlei steht regelmäßig deutschen Kunden bei. Das Tätigkeitsspektrum der Kanzlei umfasst Rechtsberatung und Betreuung der Mandanten bei Fragen über Immobilienrecht (Ferienwohnungen), internationale Ehescheidungen, Inkassoverfahren, Arbeitsrecht und Agenturverträge. Überdies wird unsere Kanzlei regelmäßig von deutschen Rechtsschutzversicherungsgebern eingesetzt um deren Versicherten Beistand zu leisten.

Ihre Ansprechpartner bei der Anwaltskanzlei Defenz sind Herr Gerrit Wempe und Frau Andrea Loos-Horstman. Sie informieren Sie gerne -auf Deutsch- über das niederländische Recht und die gerichtlichen Verfahren in den Niederlanden.

 

Defenz Advocaten
class="last-menu-item menu-itemve-menu" class="">
  • home
  • vacatures
  • contact